Welkom op de website van de Huisartsenpost Nieuwe Waterweg Noord


De Huisartsenpost Nieuwe Waterweg Noord is een samenwerkingsverband van alle huisartsen uit de gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Om beurten draaien de huisartsen avond-, nacht- en weekenddiensten in de Spoedpost die is gevestigd in het Franciscus locatie Vlietland in Schiedam.
 
  Neem contact met ons op wanneer er buiten kantoortijden sprake is van een SPOEDGEVAL en u dringend hulp van een huisarts nodig heeft. Een spoedgeval is een acute klacht, ziekte of verwonding waarvan de behandeling medisch gezien niet uitgesteld kan worden tot de volgende werkdag.
 
  Ook als u denkt naar de Spoedeisende Hulp te moeten, dient u eerst contact op te nemen met de huisartsenpost. Voor de Spoedeisende hulp is namelijk ook een verwijzing nodig van de huisartsenpost.
 
  U krijgt een doktersassistent aan de lijn die speciaal is opgeleid tot triagist. Zij werkt onder verantwoordelijkheid van de dienstdoende huisarts. Zij stelt een aantal vragen om te achterhalen wat er precies aan de hand is. Zij bepaalt de urgentie ("hoe snel moet u gezien worden") van uw zorgvraag en het vervolgtraject: 
 
  - zij geeft u zelfstandig medisch advies

 

  - de huisarts belt u terug voor een telefonisch medisch advies
  - zij maakt een afspraak voor u op de huisartsenpost
  - zij maakt een afspraak voor een visite aan huis
  - zij schakelt, indien nodig, de ambulance in.
   
  Neem altijd eerst telefonisch contact op.
   
  Kom niet zomaar naar ons toe, we werken alleen op afspraak.
   
  Doof of slechthorend?
Bel 112! Zij beschikken over een uitgebreide chat-mogelijkheid om u te helpen. Indien nodig nemen zij contact met ons op.
 
   
Met spoed een huisarts buiten kantooruren nodig?
 

010 - 249 39 39

  Alleen bij levensbedreigende situaties toets direct een 1.
 
   Houd bij de hand:
  *  uw burgerservicenummer
  *  uw verzekeringgegevens
  *  actueel medicatie overzicht
 

Patienttevredenheidsonderzoek
Het doel van dit onderzoek is om met uw mening  onze dienstverlening continu te blijven verbeteren. Informatie die wij verkrijgen aan de hand van dit onderzoek is enkel bedoeld voor de huisartsenpost en niet voor derden.

Het invullen van de vragenlijst neemt naar verwachting vijf minuten van uw tijd in beslag. Klik hier voor het onderzoek.

 
  Switch to the English version
Designed & Hosted by: Van der Lely Web-Design